pondělí 10. listopadu 2014

test gabča č

1) Dnes vám povím o jezdectví  tři detaily abyste jste mohli dělat jezdectví musíte být vycvičení a mít praxi, dále se nesmíte bát koně jinak si s vámi bude dělat co bude chtít, a poslední zakladní pravidlo musíte se rychle naučit pobídky.

2) Takže tělo musí být silné a dostavat hodně vytamínu a musíte hodně cvičit abyste koně udrželi v běžném kroku. Musíte mít uřčitě nějakou praxi s konmi,praxe se většinou děla tak rok až dva.A musíte o koních vše vědět.

 3) Takže  zakladní pravidlo nebát se koně jinak si s vámi začne dělat co bude chtít a nebude poslouchat.A mohl by začít být a vybíravý.

4)Pobídky se musíte hned jak sednete na koně protože pobídka pobíyí koně do kroku,klusu,cvalu a trysku i u parkuru musíte dávat pobídky když jedete na skok.Pro koně je pobítka něco jako příkaz že má jít.

5)Psala jsem o jezdectví protože ho sama dělam a chtěla bych aby přibilo více mladých jezdcu.Jezdectí je zároven jediný sport kdy váš život zavisí na živích bytostech.Ale je sice nebezpečtné ale je to krásný sport.

Video:https://www.youtube.com/watch?v=73cc-qOG_jM

obrázky:



Žádné komentáře:

Okomentovat