pondělí 20. dubna 2015

Gabuš-recenze HPD.Cz little pony bike racing

Little pony bike racing je dokonálá hra.Je dokonalá protože jsou tam poníci, super grafika a kolo.
                                                                                                      Jsou tam poníci a nejlepší je Apllejack je dokonalá postava.Má na hlavě klobouk který je hnědý. Dále je tam Twilnaight Sparkles která je naprosto blbá a nic neumí.Proto jí nemám ráda a ma roh což je fujky.A není moc roztomilá je taková fialová a má divné znamínko to Apllejack ta tam má jablíčka mnam mnam mnam mnam.


Super grafika tam opravdu je neseká se to a je to tam vše retardovaně udělané takže big like. Dále tam jsou stromy na kterých jsou jablka.Mužete tam ject do kopce z kopce a nebo do otáčky prostě bomba.Je tam ta grafika opravdu velmi dobrá a je videt že si stím dali záležet.

Kolo perfektní věc je modré a všichni poníci ho mají stejné.Má černé gumy,sedátko a řidítka.Vypadá ale že ho stavělo nějaké tupon protože nemá řetěz. Jinak je docela dlouhé a je opravdu zajmavé že se tam poník udrží.
¨


Měli byjste to začít hrát protože je to super  uklidnuje a mužete si tam vybít zlost. Mužete podle toho i kreslit ty poníky z toho.Je to velmi chytlavé a hezké. Rozhodně to hrajte páč si to užijete je to skvělé i pro vaše rodiče.Se sourozencem si mužete dát závod kdo vyhraje.

Žádné komentáře:

Okomentovat